Mitt 2012, del 2

JULI
 
 
I juli hade vi semester och åkte till min pappa och co utanför Gnesta, firade världens bästa Hugos 3-årsdag, Bonnie lärde sig sitta alldeles själv och fick se våra fina vänner gifta sig och firade det hela natten lång.
 
AUGUSTI
 
 
I augusti åkte vi till Visingsö med ett helt gäng vänner och hade en härlig dag med superfint väder. Vi började planera bröllopet så smått och hängde en hel del i skogen. Fick en ny familjemedlem i form av cykeln Karin och skolade in Hugo på nya förskolan som ligger precis bredvid vårt hus.
 
SEPTEMBER
 
 
I september välkomnade vi hösten och hängde en hel del i lekparken. Var på kalas och firade Filip och Olivia som fyllde 3 och 1 år. Fick låna en Renault Scenic av Pappa Magazine och åkte till Stockholm och bodde på hotell och åkte finlandsfärja. Sen var det lite missonihets på Lindex men jag fick tag på precis det jag ville ha!
 
OKTOBER
 
 
Åkte till Stockholm ännu en gång för att gå på Vs kusins bröllop. Fint, mysigt och hur kul som helst! Det började säljas satsumas på Ica och jag och barnen mumsade i oss så många vi bara kunde. Vi fortsatte leka i skogen även fast det började bli rätt lerigt och så åkte till Helsingborg och busade på busfabriken och firade min mammas födelsedag.
 
NOVEMBER
 
 
I november firade vi Halloween med pumpa och besök på kyrkogården. Fick äntligen lite ordning på Bonnies rum och firade pappan i huset med paket och amerikanska pannkakor på fars dag. Vi välkomnade den första snön och blev bestulna på vår fina fina fina vagn. V och jag åkte iväg till Göteborg över en natt. Gick på mässa, shoppade och smygfirade min kommande födelsedag.
 
DECEMBER
 

I december fyller jag som vanligt år och firade det som vanligt allt vad jag kunde. Förberedde och fixade en hel del inför julen, jobbade, åkte pulka och försökte njuta så mycket som möjligt av att få vara hemma. Tackade ja till dagisplats åt B så helt plötsligt insåg jag hur kort tid det var kvar att vara hemma. Skickade ut inbjudningarna till bröllopet, färgade håret brunt och hade den mysigaste julen. Men störst i december var ändå att B helt plötsligt släppte allt och började gå mer än att krypa. Vår stora tjej.

Kommentera här: