Hej torsdag!

Kickade igång dagen med långprommis med Ida. 7km senare hade jag småont lite här och där och var vrålhungrig! Har fortfarande ont i min röv och nacken ska vi inte prata om! Hugo sa att jag var en klätterställning idag på morgonen och hängde sig runt min hals. Då hände det liksom nånting så nu har jag ooooont:(

Efter dagis åkte vi till Itab där det var 10 års jubileum och öppet hus. Hugo fik sitta i trucken och var mäkta stolt över det:)

Spexarn

Hugo var lite småsur häromdagen när det var dags att byta från pyjamas till kläder. Då skojade jag med honom och satte tröjan på huvudet och frågade om jag inte fick ta ett kort. Det fick jag såklart (han tycker om att bli fotad!) och han började göra massa miner. Jag bad han se arg och glad ut. Jag höll på att kissa på mig av skratt. Och gör det fortfarande när jag tittar på bilderna för han ser verkligen inte ut som sig själv.
Älskade älskade älskade Hugo.

Framsteg

Köpte ju som sagt mer garn eftersom jag fick ett virkryck till. Ännu en filt är tanken men dock inte mormorsrutor denna gången. Eftersom det var så vansinnigt tråkigt att virka ihop dom!
Nu ser man resultat direkt och då blev det genast mycket roligare. Fint va!