Mitt 2012, del 1

JANUARI
 
I januari föddes vår älskade Bonnie. 6 dagar över tiden och även de 6 längsta dagarna i mitt liv. Så januari var mest som en stor bebisbubbla.
 
FEBRUARI
 
 
I februari försökte vi få till en bild på båda barnen till tidiningen, men glömde ändå skicka in den. Jag blev magsjuk/matförgiftad och sen var vi i Helsingborg och hade mys med barnens mormor.
 
MARS
 
 
I mars var jag ute på festligheter med jobbet mitt i veckan. Min chef fyllde år och vi överraskade henne med middag och bowling. Sen blev det helt plötsligt 17 grader och man kunde vara i parken och leka utan att frysa. 
 
APRIL
 
I april blev det vår på riktigt. Vi firade påsk hemma hos barnens farmor och åkte ännu en sväng till Helsingborg. Jag färgade håret ombre och köpte syskonvagnen till barnen.
 
MAJ
I maj var det dags för Bonnie att döpas i finaste klänningen som min farmor har sytt åt min pappa en gång i tiden. Vi hann med en hel del picknick på bakgården och ljumma kvällar på balkongen. Min älskade V köpte blommor och frågade om jag ville gifta mig med honom 2013. 
 
JUNI
 
 
I juni firade vi som alla andra midsommar. Vi hämtade ut våra förlovningsringar, hann med ännu en tur till skåneland och slutade månaden med flytt och flyttkaos!
 
Fortsättning får det bli senare eller imorgon. Nu måste jag ta tag i nyårsmiddagen här hemma. Svärmor och farbror Olle kommer hit på middag så det är lite att fixa med innan det! Hej sålänge!

Städa ut julen

Har spenderat förmiddagen med att städa ut julen här hemma. Granen barrade nåt gräsligt så nu fick den åka ut! Men stjärnorna i fönsterna får vara kvar ett tag till. Vardagsrummet känns helt plötsligt jättestort!

Nu är vi redo för nyår!