Måndagkväll i soffan

Spenderar min måndagkväll i soffan med greys, världens bästa Sofie på msn och lite choklad. Finfinfint! Laddar upp kroppen för heldag på jobbet imorn. Det kommer säkert inte vara några problem men jag lär nog vara trötttrötttrött i min kropp imornkväll. Var helt slut idag när jag kom hem och då jobbade jag bara till 15.30!

Hugos eksem var mycketmycket bättre nu ikväll. Så himla skönt. Så förhoppningsvis slipper han det där kliandet snart efter över en vecka av konstant rivande.  Min lille plutt. Vi hade för övrigt världens mysigaste vecka förra veckan. Åh jag längtar så mycket tills jag börjar jobba mindre så jag får sådär mycket tid med honom igen! Min älsklingskille!

Lata söndag

Har inte varit allt för aktiva idag om jag ska vara ärlig. Var nere i förrådet och hämtade Halloweenlådan och en hel påse med små bebiskläder från Hugo. Så vi har halloweenpyntat och myst. Griljerat en skinka hann jag med på förmiddagen också. Gott gott gott!

Nu ligger Hugo och sover gott. V spelar tv-spel och jag har gått igenom alla små kläder och vikt och sorterat storlekar. Så himla mysigt! Längtar längtar längtar! <3

Hugo har fått massa eksem (tror jag att det är iallafall) nu efter vattkopporna. Antagligen för att vi inte har kunnat smörja honom med hans vanliga kräm eftersom den gjort för ont på kopporna och rivrsåren. Men jag hoppas det lägger sig lite tills imorn. Annars får jag ringa vårdcentralen igen. För eksemet kliar ju nästan mer än vattkopporna. Stackaren:(

Men imorn är det iallafall jobb igen. Sista två veckorna med mina ordinarie tider sen ska jag börja jobba mindre och vila min kropp lite. Det känns jättekonstigt men samtidigt väldigt skönt. Denna veckan blir det kortvecka iallafall. Jobbar bara mån-tors. Sköntsköntskönt med ledig helg!

HalloweenImorgon är det Halloween i USA. Vi ska inte fira det förräns nästa helg när min pappa&co kommer hit. Men vi tjuvstartar lite redan nu. Köpte ju två pumpor på torget i torsdags. Den lilla högg V och Hugo in i idag och den blev såhär fin. Den stora sparar vi till helgen!

Vi har alltid firat Halloween ordentligt med pynt och fest men har de senaste två åren lyckats vara mitt i flytt eller anat stök så det tar vi igen detta året istället! Brukar ni fira?