Fix och don

Då var kontraktet skrivet till lägenheten. Så den 1a november får vi nycklarna. Men vi får se när det blir inflyttning. Det känns rätt bra iallafall. Skönt att ha det fixat så man slipper ta vilken lägenhet som helst bara för att man måste. Denna kändes så bra från första början! Så det kommer bli perfekt!

Ikväll vankas det filmkväll med bästa flickorna. Ska bli lika trevligt som vanligt. Börjar ju bli lite av en tradition nu:)

Imorn ska jag ha lite visning på huset igen. Verkligen SPÄNNANDE!

Precis så

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här nu kan det vara för sent att säga som det är Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut Jag vet att det är svårt över telefon men när jag har dig nära vill du därifrån jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Stora dagen

Idag var den stora dagen. Visningsdagen:) Jag har städat i stort sett hela förmiddagen. Lalle kom en sväng och lekte med Hugo så jag kunde städa övervåningen i lugn o ro. Jag tror seriöst aldrig vi har haft det såhär städat. EVER! Men det känns riktigt skönt. Får se hur länge det håller i sig nu bara haha.

Visningen hade gått bra iallafall. Några verkade intresserade så nu får vi vänta och se vad som händer. SPÄNNANDE som tusan!!!


Mitt i städningen ringde mamma så vi han planera julen sådär mitt i alltihopa med. Skönt att ha det gjort:) Alla ska komma hit iallafall och jag ser fram emot det massor! Första julen för Hugo när han fattar någonting av vad som händer och då känns det så bra att alla är med:)


Imorgon blir det en sväng till öppna förskolan och sen ska vi äta lunch med Annapanna. Trevlet trevlet!
Nu ska jag återgå till mitt te och filmen!