Fullt upp!

Denna dagen har gått i ett. Mötte upp Micka vid 11 och gick ner på stan och fikade innan vi gick till babycafeet. Där lekte vi för fullt i nästan 3 timmar. Ett tag kändes det som jag hade alla barnen på mig, men hur kul är inte det! Efter det var det promenad hem och hämta tårtorna jag bakat till svärmor och sen ner till stan igen för att lämna tårtor och Hugo innan det var dags för sista delen på första hjälpen kursen. PUUUH!

Kom hem vid kvart över åtta och fick ett stort paket av min älskling, vad jag fick visar jag imorn:)

Paket

Hämtade som sagt mitt paket från H&M innan idag och klänningen från Garden Collection var tyvärr inte med. Det stod att den va slutsåld. Känns jäkligt trist när man beställt i god tid och väntat i nästan 4 veckor. Men det är ju inte så mycket att göra åt. Men det är dåligt att man kan beställa saker som sen är slut. Stort minus!

Men jag fick iallafall hem mina skor och dom va mycket finare i verkligheten än på bilden och passade perfekt!Oj vad mycket kul vi ska ha tillsammans:)

En bra dag

Solen har hållit i sig hela dagen och det är ju helt underbart. Så jag och Hugo promenerade ner till parken och gungade lite. Det tyckte han va himla roligt:)Sen mötte vi upp Nicko och fikade och gick en snabbis på stan. Efter det gick vi till kvantum och hämtade våra paket och handlade lite.

Det ena paketet innehöll en present och...en mössa och napphållare till Hugo från Lundmyr.

På vägen hem plockde vi lite påskris som ja pyntade med vita fjädrar och blommiga ägg, så nu är det påskfint i köket:)Nu har Hugo precis vaknat så vi ska nog ta och leka lite!