Ensamma igen...

Vicke brukar inte åka iväg på söndagar men idag fick han göra det och det känns vansinnigt tråkigt. Brukar inte kännas så jobbigt men nu känns det verkligen ensamt och som vi knappt hunnit ses. Men han har ju varit borta varje vecka nu i två månader så det är klart att de känns extra jobbigt nångång.
Hugo håller på att få fler tänder med så han är en riktig gnällfis och har svårt att sova, skriker och vaknar massa. men det gör väl såklart ont. Han har fått en alvedon nu så förhoppningsvis kan han somna om igen om ett tag. Så det bidrar väl en del till att de känns extra trist att Vicke åker idag.

Något som är kul är iallafall att vi har målat klart hall och kök och det blev hur bra som helst! Så nu känns de extra roligt att det kommer hit massa folk på lördag:)

Nu ska ja gosa lite med Hugo och förhoppningsvis så vill han somna sen:)

Godmorgon söndag!

Hallen är färdigmålad. Vit och fin. Vicke håller på att slipar i köket sen ska det målas tak och väggar även där. Försökte ta en bild på färgen vi ska måla men det gick inte särskilt bra alls. Får väl göra ett nytt försök när den är på väggen istället. Känns väldigt skönt att få lite fint innan festen på lördag. Så nu blir det till att städa slipdamm och fixa hela veckan. Måste hitta gardiner till köket innan lördag... puuh jobbigt. Jag tycker inte ens om gardiner.