Babbelbabbel

Tänker göra som Natalie och babbla på.

+ jag har världens finaste son. det är alldeles underbart höstväder ute. det finns fortfarande massa blåbär i skogen. jag har gått ner 4 kilo! jag har världens bästa grannar. hugo gick 5 steg innan. jag hittade mina bästa och skönaste stövlar på halva priset! jag ska köpa mig en poncho imorgon. det är dubbelavsnitt av cougar town på tv. min säng är renbäddad. jag är rätt duktig på att låtsas som att allt är som vanligt.

- är alldeles trasig inombords. det är kallt på golvet. vi har tvestjärtar i brevlådan som gömmer sig bland posten. kommer så småningom behöva packa ner hela mitt liv i kartonger ännu en gång. det blir mörkt alldeles för snabbt. jag äger inga fina höstkläder(förutom stövlarna då). måste städa putsa fönster o fixa. jag vill egentligen inte alls gå upp på morgonen.


Ja, allt är åt helvete. Eftersom de flesta jag känner läser min blogg så kan jag lika bra skriva det här. Så slipper jag berätta och förklara om och om igen. Vi ska sälja vårt hus. Vårt hem. Vi ska börja om på varsit håll. Fast ändå tillsammans. Tror jag. Hoppas jag!
Just nu fattar jag inte så värst mycket. Men förhoppningsvis så gör ja det så småningom. Men så ligger det till.

Hugos rum!Sådär ja. Den gröna färgen stämmer inte riktigt. Den är lite mer grön i verkligheten:) Hugo har inte så mycket grejer så det är rätt tomt där inne. Men finfinfinfint är det iallafall.