LÖRDAG

Det är helt underbart väder ute, men vad gör det när man är inne och renoverar. Vansinnigt varmt är det här inne med iallafall, så värmen kommer vi inte undan.
Sovrummet är nu slipat och klart. Vicke håller på att foga och fixa lite med dörrarna innan vi ska börja måla taket. Vi tänkte försöka bli klara med sovrummet idag, men det är ju lite att göras. Men de ska nog gå vägen!

DET SER BRA UT
Tyvärr ser det dock ut som att vi kommer spendera den mesta tiden här hemma eftersom vi ska måla och fixa hela helgen. Men lite sol ska jag nog hinna fånga på mina bleka ben.
Idag ska ja åka iväg o hämta färg så det är klart. Sen har vi bilen hela helgen och nästa vecka. Så förhoppningvis hinner vi en sväng till Ikea nästa vecka och kan köpa möblerna till vardagsrummet så det blir helt klart där inne. Sen ska vi hämta vår nya kyl på söndag med.

Det går bra nu, kompis, det går bra nu!

TISDAG

Igår när jag satt här hemma och var ensam och uttråkad så ringde V och sa att dom inte kunde jobba där det var tänkt så alla skulle komma hit och spackla och gipsa istället. Gissa om jag blev glad! Äntligen känns det verkligen som vi kommit nån vart med renoveringen. Det har liksom stått still i flera veckor känns det som. Men vardagsrum och sovrum är nu färdiggipsat och spacklat och redo för slipning och målning. Som det ser ut nu så blir det gjort redan i veckan. Iallafall sovrummet. Och det är ju helt underbart!

Jag smet iväg en sväng från röran för att åka till babyland. Skulle köpa babyskydd och kom även hem med madrass till spjälsängen och babyvakt. Så nu är det inte så jätte mycket kvar att köpa. Känns skönt!

Annars är det en lugn vecka. Får se om vi kommer iväg till Eskilstuna i helgen och får hämtat vår kyl. Hade varit skönt att få det gjort. Tänkte träffa min lilla farmor nån dag med. Det är ju alltid trevligt.

Nu ska ja iallafall diska och sen hoppa in i duschen. So long!