SOL, BAD OCH TVÄTTSTUGAN

Vi blev inte så särskilt långvariga på stranden idag. Efter 4 timmar och några bad så gav vi upp värmen och åkte hem och tvättade istället. Fick tvättat 5 maskiner tvätt på 3 timmar. Det är för mig ett mirakel. I min tvättstuga skulle det ta en hel dag och då skulle tvätten få hänga i lägenheten och torka över natten. Nu är allt torrt och klart. Underbart! Det krävs inte så mycket för att göra mig lycklig:)

Nu ska jag och mina svullna fötter hoppa in i duschen och svakla oss lite innan det blir soffläge. Ska kolla på Bröllopsduellen som jag fick låna av Caroline. Har inte sett den innan. Adios

TISDAG

Så gott jag har sovit i natt, jag älskar min fläkt!!

Jag har fortfarande ont i mina fötter sen igår. Dom tyckte inte alls om att vara ute på så lång promenad. Vilken tur att jag bara ska ligga på stranden idag då. Efter stranden ska jag och all min tvätt hem till Caroline och tvätta. Ska bli skönt att få byta vår ruttna tvättstuga med en tvättmaskin och en torktumlare som fungerar lite då och då mot en kaklad fräsch med 3 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Samtidigt som jag får sällskap medans jag tvättar, jag vet inte vad jag hade gjort utan Caroline.

Nu har min lille bebis hicka igen. Stackaren. Imorn ska vi till barnmorskan och mäta och väga. Ska bli riktigt kul o se vad som har hänt sen sist. Det känns som magen växt massor fast det bara gått två veckor sen jag va där.

Nu ska jag fixa i ordning nån mat att ta med mig till stranden. Later!