FREDAGSMYS

Blev sen middag i soffan idag. Lilleman somnade inte förrän vid halv nio. Det är så kul att han börjat vara vaken mer på dagarna och inte bara sover hela tiden. Så han kanske börjar sova mer på nätterna så småningom:)
Imorgon kommer äntligen vagnen och de andra grejerna. Så skönt! Sen kommer mamma, emma och per också. Det ska bli så kul att ha dom här.

Nu ska vi fortsätta kolla på filmen innan lilleman vaknar och vill ha mat igen. Gonatt.

DÅLIG UPPDATERING

Men det kan inte hjälpas. Dagarna bara springer iväg. Vi gör inte så mycket utan myser mest. På lördag kommer mamma, per och emma hit. Det ska bli så kul! Har fortfarande inte fått vagnen och grejerna än, men förhoppningsvis så skulle det komma imorn eller på lördag förmiddag. Så jag hoppas för fullt. Man känner sig lite låst här hemma när man inte har någon vagn, så det ska bli skönt när den kommer.
Idag var BVC här på hembesök, och lillkillen har gått upp 500 gram sen förra torsdagen. Skönt att veta att han får i sig mat som han ska. Ska till BVC på torsdag nästa vecka och väga igen. Ska försöka hitta en våg och väga mig själv på också, ska bli spännande att se vad som hänt sen innan förlossningen:)

Nu vaknade Hugo så det är nog matdags för honom tror jag. hej sålänge!

FINBESÖK

Idag fick Hugo besök för första gången. Det var farmor, faster och farbror som kom ända från Nässjö för att hälsa på och gosa lite. Och han var på sitt bästa humör. Även fast han mest sov:)
Imorgon ska vi åka till Marviken och hälsa på min pappa med familj som äntligen är tillbaka i Sverige.

Nu ska jag gosa lite med mina killar här i soffan. Hur söta är dom inte?