HARD WORK WORK

Fortfarande ingen ändring av designen på bloggen, men det kommer det kommer:) Idag har jag nämligen varit upptagen av att jobba hela dagen. Va? jobba? du? är det sant? Ja det är sant, fick faktiskt helt otippat ett jobb i morse efter att knappt ens ha sökt, varken heltid eller deltid men ändå någonting att göra. Och kul var det:) Antar att ni kanske vill veta vad det var för jobb också? Oavsett om ni vill veta eller inte så var det hos ett företag som jobbar med olika slags demos ute i butiker. Så idag har vi gjort pizza på löpande band och bjudit hungriga handlare på. Kanske inte låter så roligt men jag tyckte det var jätte kul!  Och på lördag blir det jobb igen, så har ni vägarna förbi Willys i Bromma så kom in och ta en smakbit!

TEKNISK? JAG?

onej. verkligen inte. har försökt fixa och dona för att göra min blogg lite mer min egen men det går inte så bra. så jag får nog vänta tills älsk kommer hem så han kan hjälpa mig lite:)
jag lyckades iallafall efter många om och men få in min lilla bebis uppe i högra hörnet så man kan se hur många dagar det är kvar. herregud vad jag längtar!