GOD JUL

Dåligt med uppdatering just nu. Har fullt upp med att äta julmat, öppna paket o flytta. Så vi börjar om med nya friska tag när allt kommit i ordning istället. Det blir väl lagom till 2010:)

JULMYS

Vi har haft fullt julmys här hemma idag. Började med att gå ut med Hugo och Per och köpa gran. Sen pyntade vi den och fyllde golvet med julklappar. Det har även gjorts knäck, chokladkola och rocky road. Massa gott. Imorgon kommer Vicke och då ska vi ha julafton här, mamma jobbar den 24e så vi flyttade julafton lite:) Vi ska gå och äta julbord vid 14 och sen ska vi hem och mysa och öppna alla paket.

Hugo sover så ja ska kura min onda hals med en kopp te. Bläk för förkylning!

FEBER

Gick och la mig med en febrig liten Hugo igår. han fick en alvedon och somnade till slut. Natten har gått helt okej. Blev väckt ett par gånger men han hade ingen feber så det gjorde inte så mycket. Nu på morgonen hade han feber igen så han har fått en alvedon och är lite gladare. Hoppas det går över snart, lille plutten, annars är det nog inte så kul att åka tåg i 5 timmar. Men det kommer säkert inte vara några problem.

Nu ska jag packa det sista som vi ska ha med oss. Hugo sitter i babysittern och kollar på vakna med the voice:)